25 Ağustos 2011 Perşembe

Tanrı Görür ..


Bazen çok istersin ve o an hiç kimse umursamaz ya hani seni ? İşte sen o zaman tabrının aklına getirirsin . O zaman onun var olduğunu hatırlarsın . O da seni umursamayınca isyan edersin . Halbuki tanrı o an sana yardım etmiştir ve sen bunu farketmemişsindir .

Evet çocuk ! dünya daki belki de en önemli unsurlardan biridir sadakat . İnsanlar en çok köpekleri sever kedileri değil . Kedi olursan herkes seni sever tabi bir süre sonra kaybolup gidersin . Köpek isen her zaman varlığın rahatlatır . Kimse seni pohpohlamaz ama her zaman ihtiyaç duyulursun . Sadık olmalısın her şeye herkese dinine özgürlüğüne haklarına kız arkadaşına aşkına işine . Sadakat elle tutulamayan herkeste olmayan bir kavramdır bir değerdir hazinedir . Sadakat her şeyin başıdır . Sadık olan insan en sonunda kazanacktır .

  Bu hayatta yalnızsın diye üzülme . Belki sigaranı yalnız başına içiyorsun . Belkide dumanını verirken birinin yanında olmasını istiyorsun . Ama seni rahatlatayım . Sen sadıktın . Ve bir gün kazanacaksın . Tanrı görür ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder