19 Eylül 2011 Pazartesi

Geride Kalan Ne ?

Bazen ağlamak çok zevkli . Şimdi manyak gözü ile bakarsın ama bir gün anlarsın . Ve onun için gözyaşı dökmek zevk verir sana . Bir yandan acı çekersin . Bir yandan da acının sebebi odur , ağlarken gözyaşlarında o vardır . Onun olması bile mutlu eder seni . Bir gün yıldızlara dokunmak istiyorum . Yanımdasın ama sanki yıldızlar kadar uzaksın . Onlara dokunacam bir gün ve sen geleceksin .

 Artık geride kalanlardan olman en acı olan . Varlığının yokluğu kahrediyor . Gel diyorsun , gelmiyor . Yok işte . Elinde avucunda yok , elleri yok , gözleri sana bakmıyor , onu hissedemiyorsun , saçlarını koklayamıyorsun , sarılamıyorsun . O hiç olmadı ki . Olmayan bir şeye nasıl bu kadar bağlanılır ki ? Çok saçma değil mi ? Hayır değil . Siz onun gözlerini hayal etmenin ne demek olduğunu bilemezsiniz. Sanki tüm resimlerde onunla ben var gibiyiz . Tüm sevgili çerçevelerinde biz varız gibi . Sizede öyle oluyor mu ? Sanki sigarayı onun yüzünden içiyorsunuz . Sanki o olsun istiyorsunuz . Onu unutmak ilacınız ama unutamıyorsunuz . O geride kalan bunu kabullenmiyorsunuz . Evet bende çok oluyor . Kalbim titriyor . Bazen nefes alamıyorsunuz .

 Sizce geride kalan ne ? Acı mı ? Hüzün mü ? yoksa küçük bir kalp kırıklığımı ? Ben kaybettim hiç bir zaman başaramadım . Ama onu soluklarımda hissetmeye devam ediyorum . O geride kaldı . Ama sadece geride kaldı . Yüreğimle birlikte öyle kaldılar işte ..

4 yorum:

  1. Hayal gerçek olsaydı yine böyle sever miydin?

    YanıtlaSil
  2. Bu soruya cevap verdiğim zaman sanırım unutmuş olacağım

    YanıtlaSil
  3. bende yaşadım bu duyguları ama zamanla kalbin uyuşucak :) çünkü başkası olucak
    Nyks

    YanıtlaSil
  4. Yumuşamayacak gibi duruyor :)

    YanıtlaSil