13 Ocak 2012 Cuma

Yalnız İnsanlar Senfonisi

 Sessiz olun . Duyamıyorsunuz değil mi ? Bende duyamıyorum bizi . Sadece hıçkırık sesleri ve gırtlaktan kimsenin farkedemeyeceği şekilde çıkan kısık bir çığlık . Suratlarımızı ekşittik . Yanaklarımızdan akan damlaların adı sadece gözyaşı olamaz . Hayaller,umutlar,yaşanacak en özel anlar ,saçma hayaller..

  Kalabalığı bugünde sevmedim . Herkes benden gidiyor bugünlerde . Uzaklaşıyorlar belkide memnun kaldığım tek şey budur . Her yer sanki tek kişilikti , sen olmayınca bomboş kaldı her yer . Sokaklar sapsarı . Sarı ölüme yakışır . Ölümde sarıya . Sanki yalnız geziyorum , beni takip eden tek şeyin dişleri sararmış Azrailden başkası değil . Soğuk içime işliyordu bunu hissediyordum fakat üşümüyordum . Sıcak basıyordu fakat terlemiyordum . Eskiden her yer sen kokardı imdi her yer yalnızlık kokuyor . Yalnızlık demişken ; sahi ne yapıyor o katil ? Her gün mutluluğu infaz etmekten başka işi ne onun ? Gülümsemelerin boynuna yağlı ipi geçirirken zevk alıyordur . Gece kadar karanlık ve sessiz ağlıyorum . Sessizliğimi bozduğum zamanlar kısırlaşmış takıntılarıma sövüyorum . Sonra yine yalnızlık . Yalnızlıkla sevdiğim insanlar giderken hep yalnızlığı bırakıyorlar . Bir kere de yanına al da öyle git be kadın ! Domuz gibi içiyorsun , çok masum ağladığını sanıyorsun bir yerlerini kesiyorsun acı çektiğini sanıyorsun . Sana bakan insanlar bunların hiç birini düşünmüyor ihtiyar . Sadece  zavallı bir "ahmak"tan başka hiçbir şey değilsin . Gündüz geceyi yok ederken gözbebeklerine masum bir güneş ışığı çarpıyor , yanaklarında kuruyan gözyaşı yanmaya başlıyor . Göz kapaklarında uykuyu hissediyorsun . Şarkıyı bitirmen gerek .

 Ama biz yinede kimsenin duymadığı şarkıları söylüyoruz . Aslında kalabalığa sırtını dönen orkestra gibiyiz , sadece kendimize çalıyoruz sadece bilincimiz ağlıyor . Yapamadık Simone . Geceyi gündüz ederken sesimiz kesilirken yine yalnızdık . Canın cehenneme deyip sarhoş edsı ile uyuyamadık . Orkestrada kimse biribirini duymuyor artık . Uyan artık . Beş para etmiyor yalnızlığın .

1 yorum:

  1. yazım hataların var istersen tekrar düzeltip ekle.. he bir de kaç günde yazdın bunu?

    YanıtlaSil